LillaFamiljenErmling

Alla inlägg under juni 2012

Av Emma Ermling - 3 juni 2012 07:12

Idag hade vi tänkte fara på betessläpp men det är så dåligt väger. Jag sa tidigare i veckan att jag skulle fara även om det är dåligt väder men just nu känner vi att det har vi inte lust med. Får hitta på något annat.

Igår blev det inte mycket gjort. När jag hade chansen så pluggade jag. Vi for även och handlade på solbacken. Första gången på jätte länge som vi var hela familjen och handlade.

Agnes vaknar som vanligt tidigt. Man är så trött. Inte roligt då hon vaknar mellan kl 4-5 och tycker att man ska kliva upp. Vi försöker ignorera henne i hoppet att hon ska somna om men icket....

Av Emma Ermling - 1 juni 2012 21:31

Idag har vi varit på dop. Zackarias döptes idag. Agnes tjatade länge innan vi for att hon skulle se "babis". Hon försöker även att säga hans namn man det blir oftas zIas. Det var ett fint dop. Zackarias var en jätte duktig kille som somnade när prästen pratade och sov tills allt var klart. Vet inte om han kanske tyckte det var tråkigt.... Sen blev det gofika. Agnes var noga med att veta var "babis" var. Men det är jobbigt att vara på dop så hon somnade.


Efter dopet for vi till husvagnen till Janne och AnnSofie för att fira att Oscar har semester och kommer vara ledig i 3 månader. Han kommer vara hemma mad Agnes i sommar och jag kommer att jobba.

Agnes hon lekte för fullt vid husvagnen. Efter ett bra tag ( vi har redan varit där en gång tidigare) upptäcker hon att det finns vatten ( havet) och blir helt tokig. Hon skrek VATTEN,VATTEN,VATTEN om ocj om igen. Hon klappade händerna och dansade lite. Sen var det bara att hänga på efter henne mot havet.

Men under promenaden dit kommer hon av sig lite så vi stannar vid några gunngor och gunngar lite. Sen tillbaka till husvagnen för grillat.

Det var så varmt och skönt så man ville inte hem. När vi kom hem somnade Agnes nästan på en gång och Oscar inte så långt efter.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards